Join us!

Find us at the MSU Library in room W201 (The Digital Scholarship Lab), every Tuesday from 6:30 PM to 8:00 PM.

Join our email list!

Questions, comments, or concerns? Send us an email at studentgreenhouse@gmail.com

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2019 Student Greenhouse Project

ENGINEERING

Take a trip through the Biodome: a 17,600+ square foot, year round tropical paradise.

TECHNICAL OVERVIEW

  • Column-free interior

  • 14' waterfall

  • Performance area

  • Open garden areas

  • Fully developed tree canopy

  • Scenic overlooks

  • Full interior WiFi coverage

  • Study lounge and conference area

 

DOME INTERIOR

The Biodome will provide the most natural outdoor environment possible within a structure due to its column-free interior.

 

SUSTAINABILITY